Θερμική απεντόμωση BMSB για εξαγωγές προς Αυστραλία & Ν. Ζηλανδία

"Θερμική απεντόμωση BMSB για εξαγωγές προς Αυστραλία

Ανανέωση της ισχύς της νομοθεσίας και για την επόμενη σαιζόν 01.09.2019 έως 30.04.2020 ανακοινώθηκε από τις αρχές της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας για τη θερμική απεντόμωση εμπορευμάτων BMSB (Brown marmorated stink bug). Η εφαρμογή αφορά στα εμπορεύματα με υλικά (Target High Risk Goods) που φαίνονται στον παρακάτω πίνακα: 

Η AgroSpeCom αποτελεί την 1η εταιρία στην Ελλάδα που απέκτησε την άδεια για BMSB απεντομώσεις λόγω προϋπάρχουσας συνεργασίας της με τις Αυστραλιανές αρχές, καθώς και της 10ετους πείρας της σε θερμικές απεντομώσεις επώνυμων βιομηχανιών.

Η BMSB θερμική απεντόμωση μπορεί να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του κατασκευαστή ή του μεταφορέα, καθώς και στους θαλάμους απεντόμωσης- εγκαταστάσεις μας (στον Ελαιώνα Θήβας ή στη Σίνδο Θεσσαλονίκης). Μέσω της παρουσίας μας σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Βόλο, Καβάλα, Ρόδο, Λαμία, Θήβα μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε όλη την Ελλάδα. 

O σύγχρονος εξοπλισμός μας αποτελείται από διαφορετικούς τύπους θερμαντικών μηχανημάτων που σε συνδυασμό με αισθητήρες θερμοκρασίας σας προσφέρει μέσα σε λίγες ώρες μια άρτια απεντόμωση. Η εταιρία μας αναλαμβάνει να σας ετοιμάσει τον ηλεκτρονικό φάκελο με τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιητικά, τα οποία τα αποστέλλει κατά την ολοκλήρωση της εφαρμογής στις αρχές της Αυστραλίας ή της Νέας Ζηλανδίας για να είναι έτοιμα κατά την παραλαβή του container στο τελωνείο τους.

Για να ενημερωθείτε για τη μέθοδο της θερμικής απεντόμωσης BMSB που ταιριάζει στις διαδικασίες του εργοστασίου σας ή των πελατών σας, επικοινωνήστε μαζί μας στα: info@agrospecom.gr ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο για όλη την Ελλάδα 2310.555.339. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!