Ολοκληρωμένη διαχείριση επιβλαβών οργανισμών

Η AgroSpeCom σχεδιάζει, εφαρμόζει και συντηρεί νέα ή ήδη υπάρχοντα συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης εντόμων και τρωκτικών. Υποστηρίζει κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των τροφίμων με βασικό σκοπό τον έλεγχο του πληθυσμού των τρωκτικών και των εντόμων. Το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Παρασίτων αποτελεί βασική απαίτηση όλων των πρωτοκόλλων πιστοποίησης (HACCP-codex, ISO 22000, IFS, BRC, Globalgap).

Γιατί να επιλέξω την AgroSpeCom?

  • Βασικό εργαλείο αποτελεί η πρωτοπόρος και μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα μέθοδος αποτύπωσης της δραστηριότητας με χρωματικές καμπύλες.
  • Η AgroSpeCom είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που απασχολεί μόνο Γεωπόνους.
  • Όλοι οι έλεγχοι pest control γίνονται πάντοτε από Γεωπόνους. Οι εξειδικευμένοι Γεωπόνοι μας εγκαθιστούν, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης τον κατάλληλο εξοπλισμό παρακολούθησης και αντιμετώπισης παρασίτων, υποδεικνύοντας παράλληλα αδυναμίες στις κτηριακές υποδομές.

Η AgroSpeCom αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στα Βαλκάνια και την Τουρκία την Αμερικανικη εταιρεία Insects Limited, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον Κόσμο στην Παρασκευή Φερομονικών παγίδων. Επίσης η AgroSpeCom εισάγει απ’ ευθείας όλο τον εξοπλισμό που χρησιμοποιεί από κορυφαίους οίκους Pest Control σε όλο τον κόσμο. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίζουμε πάντα ότι νέο κυκλοφορεί αλλά και να το παρέχουμε σε προνομιακές τιμές.