loader image

Λύσεις για Ξενοδοχεία και Airbnb

Η AgroSpeCom είναι αφοσιωμένη στο να βοηθά τα ξενοδοχεία να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα παράσιτα.

Constructing fumigation chambers

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παρασίτων (IPM)

 

Κάθε αμυντικό σύστημα ξεκινά με την ανάγκη να γνωρίζεις τον εχθρό σου. Η αξιολόγηση κινδύνου προσδιορίζει τα πιθανά παράσιτα, το επίπεδο κινδύνου και βοηθά τον ειδικό να σχεδιάσει το σύστημα διαχείρισης παρασίτων.

Από προηγούμενους αιώνες, η διαχείριση ξεκίνησε ως Pest Control, με την προσέγγιση “run and gun” για να εξαφανιστεί το παράσιτο, χωρίς να δίνεται προσοχή στη αιτία εμφάνισης του ή ακόμα και στην ασφάλεια των ανθρώπων και των τροφίμων που εμπλέκονται.

Στη δεκαετία του ’90 η διαχείριση αναβαθμίστηκε, μετονομάστηκε σε IPM (integrated pest management), με σεβασμό στην πρόληψη, την παρακολούθηση και όταν χρειάζεται την επέμβαση. 
Σήμερα υπάρχουν πολλές περισσότερες παράμετροι που λαμβάνονται υπόψη στον πόλεμο κατά των παρασίτων. Από τη διαχείριση της ανθεκτικότητας, μέχρι την βιωσιμότητα, το IPM στη δεκαετία του ’20 μεταμορφώνεται σε 360o Pest Management.

Τα έντομα, τα τρωκτικά, τα πουλιά και τα ερπετά διαχειρίζονται και η απόδοση του συστήματος παρακολουθείται συνεχώς με στόχο τη βελτίωση του.

> Θερμική Απεντόμωση

 

Η θέρμανση προσφέρει την πιο αποτελεσματική απεντόμωση στον κόσμο. Κανένα είδος εντόμου δεν επιβιώνει στους 55oC  για περισσότερο από μία ώρα. Χωρίς χημικά, χωρίς υπολείμματα.

Η θερμική απεντόμωση είναι η καλύτερη λύση για τους κοριούς και τα ξυλοφάγα έντομα. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματική κατά της κατσαρίδας και των εντόμων αποθηκευμένων προϊόντων.

Η θερμική απεντόμωση ενός δωματίου για κοριούς, δεν αφήνει υπολείμματα, δεν εγκυμονεί κινδύνους και δίνει 100% θνησιμότητα σε έντομα και αυγά.

Επιπλέον, η θερμική απεντόμωση είναι η μόνη μέθοδος που έχει το δωμάτιο έτοιμο μέσα στην ίδια μέρα, χωρίς κίνδυνο επιβίωσης εντόμων.

> Συστήματα Ποιότητας Ξενοδοχείων & Ασφάλειας Τροφίμων
Σχεδιασμός και έλεγχος συστημάτων HACCP

 

Είναι καθοριστικής σημασίας για τη βιομηχανία τροφίμων. Ο ρόλος του συμβούλου είναι πιο σημαντικός από αυτόν του φορέα πιστοποίησης, γιατί ο σύμβουλος βλέπει την πραγματική εικόνα. Την εικόνα αυτού που ξεκινά ως πρόθεση, εξελίσσεται σε προσπάθεια και τελειώνει ως επιτυχία!

Τί κερδίζω από ένα σύστημα HACCP;
Λιγότερα λάθη διατηρούν την επωνυμία σας ασφαλή.

Ποιός σχεδιάζει και επιθεωρεί τα συστήματα haccp;
Οι σύμβουλοι της AgroSpeCom σχεδιάζουν το σύστημα και εκτελούν τις εσωτερικές επιθεωρήσεις. Ενας Φορέας Πιστοποίησης πραγματοποιεί την τελική επιθεώρηση.

Γιατί χρειάζομαι την AgroSpeCom για το σύστημα μου;
Μόνο καλά σχεδιασμένα συστήματα βοηθούν στην ομαλή και ασφαλή λειτουργία.

Πώς χτίζεται ένα σύστημα haccp;
Ανάλυση κινδύνου, ρεαλιστικές διαδικασίες, ασύρματοι αισθητήρες, λειτουργία πλατφόρμας και συνεχής εκπαίδευση, οδηγούν την εταιρεία τροφίμων σε ασφαλή νερά.

Μοιραστείτε τις απαιτήσεις σας

και ας ξεκινήσουμε μαζί ένα ταξίδι προς ένα περιβάλλον χωρίς παράσιτα.

> Εκπαίδευση Προσωπικού

 

Η ιδανική εκπαίδευση είναι αυτή που σχεδιάζεται πάνω στα ευρήματα μιας επιθεώρησης. Στη συνέχεια το υλικό της εκπαίδευσης και τα παραδείγματα βασίζονται στα πραγματικά ευρήματα της συγκεκριμένης εταιρείας.

Η AgroSpeCom προτείνει πάντα ένα πακέτο Επιθεώρησης & Εκπαίδευσης, για να επιτύχει τα μέγιστα γύρω από την ασφάλεια των τροφίμων και την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών.

> Απολύμανση

Η απολύμανση επιτυγχάνει την καταστροφή παθογόνων μικροοργανισμών, με τη χρήση χημικών ουσιών σε αδρανείς επιφάνειες και αντικείμενα. Μερικές φορές η θέρμανση είναι μέθοδος καταστροφής μικροοργανισμών. Όταν πολλοί άνθρωποι εργάζονται ή περνούν χρόνο σε κλειστό περιβάλλον, υπάρχουν μικρόβια και ιοί που μεταδίδονται με τον αέρα. Το σύστημα aeright™ παρακολουθεί την ποιότητα του αέρα 24/7 και στέλνει ειδοποιήσεις για διορθωτικές ενέργειες. Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα aeright™ μπορείτε να βρείτε εδώ.